Kontakta oss

Teamet bakom JOBB Expo

Nedan finner du kontaktinformation till oss på Jobb Expo. Vill du komma i kontakt med en specifik person går det bra att kontakta dessa via deras personliga mailadresser. Om du inte vet vem du ska vända dig till så kan du istället skicka ett mail eller ringa numret i boxarna nedan.
Vi i teamet bakom Jobb Expo har blandade erfarenheter inom yrkeslivet. Vi har suttit på båda stolarna i rekryteringsprocesser så vi vilka utmaningar som kan uppstå från båda håll.

Adress

Quantic AB

Irisg 2a, 431 61 Mölndal

Telefon

Projektledare

Utbildad inom arbetsvetenskap. Har själv arbetat med rekrytering tidigare. Brinner för att skapa en enklare väg mellan arbetssökande och arbetsgivare.

Camilla Linderoth

Pre-Event

 HR-specialist som har jobbat med rekrytering i såväl offentlig som privat sektor. Simona är vice president för JCI Sverige  och har tidigare varit president för en lokal gren av JCI Litauen.

Simona Bockute

press/media

Utbildad inom media och kommunikation. Arbetar vid sidan av Jobb Expo med kommunikationen för   Västerås IK i Hockeyallsvenskan.
.

Peter Ståhlbrand

Partners

Arrangerat flera events runt om i Europa. Har själv arbetat med rekrytering i flera år. Känner till utmaningarna som arbetsgivare att finna rätt kandidat.

Mattias Näzell

Workshops

Arrangerat en välbesökt jobb/student-mässa på universitetet i Eindhoven. Jobbar idag själv med rekrytering och har arrangerat flera internationella events via JCI Göteborg.

Gerben Doornbos

Operation

Arbetat i stora internationella företag runt om i Europa. Arrangerat konferenser, seminarium och events tidigare. Vet hur det är att sitta på båda stolarna.
.

Marseda Duma

Marknad

Som student själv vet Mark hur svårt det är att få in foten trots relevant utbildning. Han vill göra de där första steget så enkelt som möjligt för att skapa en bra första kontakt.

Mark Tennyson

Grafisk Design

Arbetat med grafisk design i över fem år. Antony anser att alla ska ha ett snyggt CV. Det  låter dig som arbetssökande sticka ut och gör att arbetsgivaren kollar en gång extra.

Antony Magdy

Frågor eller Feedback?

Om Oss

Jobb Expo är en del i det Göteborgsbaserade Quantic AB som arrangerar mässor, event och konferenser runt om i Europa

Kontakta Oss

Paradgatan 1, 411 39 Göteborg,

031-7538587

Share This