Jobb Expo har glädjen att kunna presentera Key Solutions som deltagande företag under Jobb Expo 2019. Key Solutions är Sveriges största säljkonsultbolag och har flertalet gånger blivit prisade som en av Sveriges bästa arbetsplatser.

 

Den typ av tjänster som Key Solutions söker är:

Primärt: Glädjespridare/Säljare

 

Kort info om Key Solutions

Key Solutions är Sveriges största, mest framgångsrika och prisade säljkonsultbolag som för 6:e året i rad blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work Institute.

Sedan starten 2008 har deras ambition varit att skapa en arbetsplats där medarbetare älskar sitt jobb, och att Key Solutions ska vara en plats där man kan utveckla sin fulla potential, bli inspirerade och bli del av en unik företagskultur.

Key Solutions är idag en plats att växa på. Både som människa och medarbetare.

 

Vad har ni på Key Solutions för förväntningar på Jobb Expo 2019?

– Key Solutions älskar att vara med på mässor. Delvis för att få träffa många olika människor, men främst för att ge möjligheter till personer som kanske inte har betygen, erfarenheten eller utbildning som krävs för att komma dit dem vill.

Vår rekryteringsprocess är unik och vi lägger inget fokus på vad individen har gjort tidigare utan istället fokuserar vi på var du som medarbetare vill komma.

Vi ser fram emot att träffa nya kandidater som vi kan hjälpa att nå sin fulla potential, säger Caroline Sjögren, talangscout på Key Solutions.

Ejder Advokatbyrå håller i workshops under Jobb Expo 2019

Jobb Expo är glada över att ha med Ejder Advokatbyrå som workshop-partner för 2019 års mässa. Ejder Advokatbyrå kommer under mässan hålla workshops i arbetsrätt.  Kort information om Ejder Advokatbyrå Ejder Advokatbyrå är en allmänpraktiserande advokatbyrå med kontor...

Matchi deltar på Jobb Expo

Jobb Expo är glada över att kunna presentera MATCHi som deltagande företag under Jobb Expo 2019. MATCHi arbetar för en roligare, enklare och mer lättillgänglig racketsport.   Den typ av tjänster som MATCHi söker är: Primärt: Systemutvecklare   Kort info om MATCHi Idén...

Följ oss på Sociala Medier

Du vet väl att Jobb Expo finns på sociala medier? Följ oss där för att inte missa några nyheter från Jobb Expo 2019! Klicka på valfri länk nedan för att komma till den sociala plattform som just du föredrar. Facebook Instagram LinkedIn Twitter   vill du vara med?...

vill du vara med?

Klicka på knappen nedan så kommer du till vår registrering. Självklart så är det gratis att komma som deltagare på Jobb Expo

Har du
frågor?

Share This