Träffa företag

I våra expohallar så får du direktkontakt med ett stort antal företag genom utställningsmontrar. Vi har även ett nätverkscafe där du kan möta företagen.

w

Intervjuteknik

Vi erbjuder dig hjälp att öva på anställningsintervjun. Det genom 15 minuter långa intrevjuer där du får feedback direkt efter intervjun är  färdig.

l

CV-verkstad

Vässa ditt CV i vår CV-Verkstad, här får du hjälp med språket och utformningen av ditt CV. Du kan även få lära dig hur du optimerar din LinkedIN-profil.

Arbetsrätt

Under mässan har du möjlighet ta reda på vilka rättigheter och skyldigheter du som arbetstagare har gentemot din nuvarande eller framtida arbetsgivare.

Kostnadsfri Biljett

JOBB Expo är självklart kostnadsfritt för dig som deltagare. Vi vill att du ska komma till oss för att få hjälp att komma ännu närmare just ditt drömjobb.

Goodiebag

På mässan kommer du även få ta del av en goodiebag. Där hittar du nyttiga verktyg och hjälpmedel från de företag som är utställare och partners till JOBB Expo.

vill du vara med?

Som besökare på Jobb Expo så hjälper vi dig att komma närmare ditt nästa arbete. Vi erbjuder dig som deltagare flera olika aktiviteter för att öka möjligheten att komma närmare ditt drömjobb. Vi sätter dig i direktkontakt med ett stort antal företag som ställer ut i våra expohallar. Vi ger dig dessutom hjälp med hur du går till väga i hela ansökningsprocessen. Du kan få professionell hjälp med ditt CV. Vi erbjuder dig möjlighet att testa på arbetsintervjuer och här finns också information om vilka rättigheter och skyldigheter du som arbetstagare har mot din arbetsgivare.

Låter det här som någonting för dig? Registrera dig då  för Jobb Expo och få en skjuts in i arbetslivet eller möjligheten att utveckla din karriär.

Registrering för kostnadsfri biljett

Om Oss

Jobb Expo är en del i det Göteborgsbaserade Quantic AB som arrangerar mässor, event och konferenser runt om i Europa

Kontakta Oss

Paradgatan 1, 411 39 Göteborg,

031-7538587

Share This